måndag 10 oktober 2011

AnnaPS har en testgrupp med insulinpumpsanvändare

(This text in English you find in next Blog spots)
Vi på AnnaPS vill utveckla bra underkläder att bära insulinpumpen i. Vi som har insulinpump har alla inte samma pumpar, vi ser olika ut och vi lever olika liv. Vi har velat hitta gemensamma nämnare så det blir bra produkter som så många med olika pumpar m.m. kan få ett bra bärsystem integrerat i underkläderna.

Därför tog vi hjälp av en testgrupp om 15 kvinnor med insulinpump under hösten 2010 att testa våra första trosmodell. Det var en mycket stor hjälp då det var en väldigt engagerad testgrupp som gav en mängd återkoppling, både vad som var bra och mer önskemål. Många av de önskemål som framfördes har vi infört på de trosor som finns nu. Stort tack till alla er.

Testgruppen gav också mycket ros. Många upplevde - äntligen ett bra bärsystem för insulinpump! Flera berättade att de för första gången sovit en hel natt med pumpen. Att kunna ha klänning och tighta kläder gillade man och några tog upp hur bra det var att träna i trosan. Alla gav stort plus till materialet.

Önskemål om förbättringar kom också fram och dessa har vi genomfört:
- knapphål på insidan för att kunna ha slangen på insidan av trosan
- trosmodell med kortare ben
- stadigare resår
Tack vare detta har vi en trosa som nu är riktigt bra.

Vi söker personer till testgruppen. Framförallt män och barn under 10 år. Då vi nu utvecklar kalsonger och barnprodukter. Är du intresserad så kontakta oss. Självklart får du något som tack för din hjälp.
Trosa med ficka för insulinpump testades av testgrupp nov 2010

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar