fredag 18 februari 2011

BAKOM KULISSERNA - del 2 FOTOGRAFERING

Det var en blåsig novemberdag. Vi skulle genomföra våran första modellfotografering.
Det var både pirrigt och förväntantsfullt. En kylig nordanvind som svepte in över Öregrundsgrepen och vi skulle genomföra en .. underklädesfotografering?! Till det skulle det behövas tre vackra modeller med både styrka och tålamod. Det hade vi! Men vi hade med oss även ett team av proffs.


Vi hade med omsorg valt ut en superfotograf Karin Lindén från Lönnbackafotograferna. Platsen var Roslagen, Öregrund med dess dramatiska klippor och hav.


Precis som alla modefotograferingar hade vi självklart en sminkös och där valde vi duktiga Viktoria Sjömar från Stilla Vrå och håret gjordes i ordning av Karolin Söderblom.


Maria, Johanna och Sanna - våra fantastiska modeller blev väl omhändertagna, sminkade och stylade av Viktoria och Karolin. Sen var det dags för för själva fotograferingen.. Se nedan bilder.


Modellerna fick värma sig och tina upp i den vedeldade bastun mellan tagningarna och det serverades även en rykande Gulaschsoppa (tack till Berit och Sven-Erik) och sen var det dags att plåta igen. Dagsljuset varar inte ju inte så länge i november.


Vi är mer än nöjda med denna dag. Ett stort tack ännu en gång till alla er medverkande. Och resultatet.. ni ser flera av bilderna här på bloggen. Vad tycker ni?
Ett gäng tjejer tar en bastu och pratar, självklart i AnnaPS trosor;)

Anna PS fotografering Öregrund

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar