lördag 12 februari 2011

ANNAPS STARTADE I DANMARK SOMMAREN 2008

Vi arbetar nu för fullt för att lansera våra två produkterserier. Mer info kommer här på bloggen inom kort, håll utkik! Men vad är det som blev startskottet för hela företaget, Anna PS?


Det var en vacker, solig sommardag  i Danmark, där Anna och hennes familj semestrade tillsammans med goda vänner, familjen Tingwall. Anna hörde en morgon Suzanne utbrista: -Att det inte kan finnas trosor med långa ben!
Den meningen blev starten på AnnaPS. Anna hade själv letat snygga trosor med ben i många år. Precis som många andra goda affärsidéer startade Anna utifrån sitt egna behov, önskemål och värderingar.


- Att ta fram en snygg trosa som förskönar. Inga kanter som förstärker din eventuella valk på mage, skär in rumpan, insida lår med mera. Trosan ska ge dig energi, inte ta energi.


- Att arbeta i ett material, som är skönt, lyxig känsla, hållbart, ekologiskt, miljövänligt och framförallt giftfritt. 


- Inget slit och släng, det skall vara plagg man alltid tycker om, alltid är rätt, tidlösa och som håller tvätt efter tvätt.


- Pålitligt, det skall gå att lita på att det är bra producerat och att vi har gjort vad vi kunnat för att minimera miljöbelastningen och säkra en bra arbetsmiljö. Produktion sker inom EU. Både design, material och tillverkning sker där vi vet att våra leverantörer uppfyller goda miljökrav och arbetsförhållanden för sina anställda.


- Involvera kunden i företaget, de som vill skall kunna få veta, följa vad vi gör men framförallt få vara med och delta i utvecklingen av produkterna och företaget.


Detta har har varit Annas ledmotiv ända sen den soliga sommardagen i Danmark.
Snart får vi även visa dem för er alla!
Suzanne, de långa strandpromenaderna och i bubbelpoolen föddes den perfekta trosan, trosa med långa ben



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar