måndag 28 mars 2011

ANNAPS och INSULINPUMP och DIABETESKÖTERSKOR

Äntligen skall vi få träffa diabetesköterskor! Vår trosa för att bära insulinpump har väckt ett stort intresse hos SFSD, alltså den förening Svenska diabetessjuksköterskor är med i (om du vill veta mer klicka här: SFSD). På torsdag-fredag har Sveriges diabetesköterskor sitt årliga symposium och där skall vi presentera vår första trosa, en trosa med förvaring av insulinpump för kvinnor, för ca 400 diabetesjuksköterskor.


Det känns så hedrande och roligt att äntligen få presentera vår produkt, för oss diabetiker så viktiga diabetesköterskor. Vi vill att alla diabetiker med insulinpump skall få kännedom om AnnaPS trosa med förvaring för insulinpump, en trosa som underlättar så mycket i flera situationer.


Vår tanke är att ge diabetesköterskorna informationsmaterial om våra trosor så att du som är insulinpumps bärare kan ta del av materialet när du besöker din diabetessköterska. Vill du ha mer information redan nu så kommer det att komma mer information på vår hemsida alldeles i dagarna. Vi kommer dessutom lägga upp en informationsbroschyr som du kan ladda ner.
Första utgåvan av vår trosa för insulinpump med fantastisk förvaring

6 kommentarer:

  1. "helt underbara trosor, både modell och material"

    SvaraRadera
  2. Åhhh vad glada vi blir att du tycker om trosorna.

    SvaraRadera
  3. Hej! Försökte nyss komma in på er webshop, som jag hade för mig skulle öppna förra veckan, men den verkade inte vara igång. När öppnar den? Jätte kul initiativ till företag och Lycka till. Elisabeth Mattsson

    SvaraRadera
  4. Tack Elisabeth, vi är själva frustrerade över att webshopen inte är igång. Vi väntar på att banken skall göra klart betallösningen och det skulle varit klart förra veckan. Vi ligger på för att få igång shopen så snart som möjligt. Hoppas du kommer tillbaka då. Om du vill handla redan nu så kan vi lösa det. Kontakta oss isåfall via mail. Stort tack för dina hejarop, det gör oss stärkta.

    SvaraRadera
  5. Hej! Jag är typ 1 diabetiker och pumpanvändare. Jag skulle gärna vilja testa en trosa med pumpficka. Har ni i bikini material för det hade jag verkligen behövt!?

    SvaraRadera
  6. Hej Annika, vilken dag som helst är betallösningen klar för vår webshop. Ja vi kommer ta fram en bikini till sommaren i klorbeständigt snyggt och mjukt bikinityg. Trosan kommer finnas med och utan ben och både med och utan ficka, se gärna ett tidigare blogginlägg med lite premiärvisning av vår första prototyp. Hoppas du kommer tycka om våra produkter.
    / Anna

    SvaraRadera