måndag 4 juni 2012

Nyhet-nya färger på linnen med ficka att bära insulinpump

Äntligen har vi fler färger på våra populära linnen med ficka där du kan bära insulinpumpen enkelt. Ett linne helt i naturvitt samt vår fina rosa färg med svart spets. Båda perfekt att ha bara som det är eller under en annan topp.

Vi har nu större knapphål inne i fickan så att det enkelt skall gå att föra igenom alla olika kopplingar som finns på marknaden.

Vi har förstått att inte alla ser att det finns ett invändigt "tyglock" som skall föras över pumpen på vår nya fickmodell utan tryckknapp. Om man inte för över detta lock så kan pumpen ramla ur varför vi rekommenderar att du använder tyglocket.  Sitter tyglocket på finns det ingen risk att pumpen ramlar ur.

Klicka här till vita linnet och det rosa linnet i vår webshop.

Vi jobbar vidare med att förenkla livet med pump och fler produkter är på gång. Anmäl dig gärna till vårt nyhetsbrev på vår hemsida. Så skickar vi meddelande när vi har nya produkter eller påfyllnad av produkter i vår webshop. Välkommen till www.annaps.com !

PS. Glöm inte höra av dig om du vill förändra något i designen. Vi kan inte lösa allt och inte på en gång men på sikt vill vi ha produkter med alla era bra idéer DS.
Vitt linne med ficka för insulinpump - så enkelt att bära pump!

Fickan är placerad under bysten och till vänster- enkelt att ta ur pump diskret
Det rosa linnet med svart spets passar mycket bra under en svart kavaj, kofta eller topp

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar