onsdag 20 juni 2012

Glad midsommar från AnnaPS

Vi på AnnaPS vill passa på att önska er alla en riktig glad midsommar. Midsommar är ju det i förknippar med härliga sommarklänningar. Vi hoppas alla ni som har insulinpump enklare skall kunna dansa runt midsommarstång i kläder utan ficka. Det är det vi hoppas vi kan hjälpa dig med insulinpump med....enklare bära insulinpump.

Kanske ett bad i midsommar? Inga problem att förvara pumpen. Då det finns bikini med ficka att ha insulinpumpen i. Vill du inte bada med pumpen? Det förstår vi....man vill ju inte riskera att stå utan pump....så är det busenkelt att snabbt koppla ur pumpen, hoppa i ett par andra bikinibyxor (pumpen ligger säkert i bikinibyxan skyddad från sand och hårda klippor). När du har badat klart går det snabbt och enkelt att sätta på insulinpump och torra bikinibyxor igen.

I midsommar vill vi ha sol och ljust dygnet runt, en vacker solnedgång och ljum sommarkväll, ljuvliga sommarblommor och sill såklart. Allt detta önskar vi er!

Glad midsommar från AnnaPS! Välkommen till www.annaps.com

PS. Snart skall alla barn och män också enkelt kunna bära insulinpump....vi kämpar för fullt att snart ha våra nya produkter i lager. Till män skall vi ha kalsonger med ficka för insulinpump till augusti början. Till barn finns de enligt plan i början av oktober. DS.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar