fredag 15 juni 2012

Anna-Carin med insulinpump bloggar om AnnaPS bikini

Det är extra roligt när kunder hör av sig till oss och berättar om att det fungerar så mycket enklare att bära insulinpump.

För varje person där AnnaPS produkter löser problemet att bära insulinpump på ett bra sätt ger oss glädje. Det känns så roligt att kunna göra en skillnad och bidra till ett bättre liv med pump.

Här har bloggaren Anna-Carin Carnebo skrivit om våra produkter på sin blogg. Vi delar med oss av blogginlägget här: http://blodsockerbloggen.se/bikinitrosor-med-insulinpumpsforvaring/

Anna-Carin skriver om bikinin och vi vill berätta att om din storlek saknas så kommer det in fler bikini i lager till början av juli. Ursäkta att du isåfall får vänta. Det går bra att lägga order redan nu.

Välkommen till webshopen:http://www.annaps.com/sv/swimwear-bikini-med-ficka-for-insulinpump/ocean-boxer-boxi-deep-black.html

Här kommer lite olika bikinibilder. Det finns 2 modeller med ficka och 3 modeller utan ficka på bikinibyxan. Det går bra att köpa alla delar separat.....bara välja och vraka!
Långa ben på bikini "förlåter" och ger en snygg rumpa

Helsvart Boxer bikinibyxa med hatlerneck topp

Du har enkelt insulin pumpen med dig i bikinin

Lätt att kontrollera insulinpumpen och ta bolus

Helsvart eller Svartvitt är färgerna som finns

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar