tisdag 13 mars 2012

AnnaPS träffar Sveriges diabetssköterskor på SDSF mässa

Äntligen är det dags, den stora årliga träffen med Sveriges Diabetesköterskor, SDSF-mässa. Vi ser fram emot att träffa alla engagerade och insatta personer som stöttar diabetiker i Sverige. AnnaPS är med för andra gången och nu kan vi visa upp våra nya produkter att bära insulinpump i.

Förutom de trosor vi har i sortimentet tar vi har med oss killkalsongen som nu är ute och testas i en testgrupp. Dessutom visar vi nya linnet som fungerar så otroligt bra under kläderna och som vi själva på AnnaPS bär varje dag. Bikinin och alla dess delar och färger tar vi självklart med oss. Vi har storlekar från 9 år.

Om du är intresserad och komma förbi och se våra produkter så är du hjärtligt välkomna till oss. Vi står i entrén till Norra Latin i Stockholm. Alldeles till vänster när man kommer in. Vi ser fram emot att träffa er och visa våra produkter. Vi är där torsdagen den 15/3 kl 8-16 samt fredagen den 16/3 kl. 8-14.
Diabetesköterskorna har en rast på förmiddagen, lunchen och en på eftermiddagen. Övrig tid besöker de föreläsningar.

Om du vill nå oss under dessa dagar är du välkommen att kontakta oss på telefon 073-0910555, vi svarar i den mån vi kan under mässan. Lämnar du meddelande kan vi återkomma till dig.
Det skall vara enkelt att leva med pump

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar