onsdag 7 september 2011

AnnaPS med Klara K och Mode Konsulterna=TRENDTIPS

Igår ställde AnnaPS ut sina produkter på KlaraK Kvinna på Uppsala slott. Det var fullsatt och vi fick en bra föreläsning av eldsjälen inom mode och trender, Ylva Bryhn från Modekonsulterna.

Vi lottade ut ett presentkort på 500 kronor och det var en glad vinnare, Petra Thomas från Svartbäckens Massage och Hälsocoach, som tog emot priset och var lyrisk över våra trosor.

Då vi nu fick massor med trendtips både inför vintern och våren så vill vi naturligtvis passa på att dela med oss av några. Även om vi på AnnaPS inte tycker att man skall följa trender slaviskt så är det kul att läsa och hitta sin inspiration där. För visst är det kul att skapa vackra outfits.
Kom ihåg, sa Ylva, titta på modebilderna hur de stylar, vilka skor smycken de har klätt på, här finns det massor av tips att hämta. Vi lärde oss också att vi kan få stylingtips från modekedjornas hemsidor t.ex. MQ. Sisters -  en kedja där du kan titta på hösten/vinterns trender. Besök gärna deras hemsida för att se deras kollektion.

Här kommer några tips.
Stövlar med höga skaft och låga herrskor.....det finns med överallt
Skinn och päls (behöver inte vara äkta) är stort, finns överallt, på kragar, handskar, mössor, jackor och framförallt västar
Stickat i alla dess former
Blankt .....helt rätt...och helst i kombination med stickat....gärna en lång kofta
Ponchos....gärna med jeans (jeans är stort, stuprörsmodellen mest och gärna en svart coatad/vaxad stil)
Tweed och helst med en blank blus, gärna med ett tunnt skärp i en accentfärg tex knallrött
Mixa upp med accentfärger som är knalliga, blått, gult, rött eller orange
På tal om färger så är det mest jordfärger som gäller.
Sedan kan man ju köra en annan linje.....70-talstilen med utsvängda jeans, stor hatt, hög midja....

Ylva gav massor av mer tips som vi gärna skulle dela med oss av men inlägget blir så långt så vi får stoppa där. Så slutligen skulle vi vilja dela med oss av det som passar med AnnaPS. Inspiration kommer mycket från 40-tal och till våren blir det mer 20-tal. Det är precis de årtionden som AnnaPS hittar sitt formspråk så vi kommer nog älska många plagg framöver. Klassiskt och androgynt (herrdetaljer på kläder, korta frisyrer, naturlig makeup)....precis vad AnnaPS står för och långa ben på trosorna älskar ju vi. Så sist Lifestyle...att man vill sälja en livstil......AnnaPS är ett lifestyle märke som hämtar sin inspiration från hav, solvarma klippor...den svenska naturen, naturligt, total närvaro och avslappnat (mindfullness och zen är våra inspirationer). Det vill vi förmedla.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar