torsdag 26 maj 2011

TENCEL - Lyxigt material med funktionsegenskaper

Visst är det fantastiskt att vi äntligen kan erbjuda ett underbart material som ger en lyxkänsla och samtidigt är bättre än alla de funktionsmaterial som traditionella träningsunderkläder är gjorda av.


Vi har åkt längdskidor, sprungit, walking, yoga och massor av annan fysisk aktivitet. Vi har svettats och fascineras varje gång att trosorna knappt är fuktiga. 


Skiner som silke, mjukt som bomull och andas som ull, det är Tencel.


Vi har inte hittat någon annan underklädestillverkare som har trosor in Tencel som vi. Vi vet att det finns några få trosor i världen som är gjorda i detta fantasiska material. Men vi har inte hittat dem ännu. Visst Tencel är dyrare men du får mycket för pengarna. Förutom att det är underbart så håller materialet år ut och år in, det håller formen och det nopprar sig inte. 


Du är värd underkläder som är underbart mjuka och låter dig alltid känna dig sval och torr. Dessutom är du värd att slippa farliga kemikalier mot ditt fina skinn.
Har man provat trosor i Tencel /Lyocell vill man aldrig ha något annat

2 kommentarer:

  1. Lyxigt och spännande material Anna!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja tack Sara, vi älskar det verkligen och många säger att det känns inte som man har trosorna på sig för det är så skönt med Tendcel. När man börjat använda Tencel i underkläder känns bomull så hårt och polyamid så plastigt.

      Radera