tisdag 17 maj 2011

Nu finns snart AnnaPS på LEVA Kungslador hos C.Jensen keramik

Idag firar vi igen. I sommar kommer du att kunna köpa AnnaPS trosor, bikini och linnen hos C.Jensen Keramik på LEVA Kungslador straxt söder om Visby.
Det känns fantastiskt roligt och vi är så glada att få vara del i en så kreativ miljö.


Jag brukar inte gilla att använda ordet "måste" men när det gäller LEVA Kungslador så vill jag ändå det. Är man på Gotland är ett besök på LEVA Kungslador en upplevelse. Det är så snyggt, enkelt men så vackert att man blir helt begeistrad och full av energi.


På LEVA Kungslador finns C.Jensen keramik med så otroligt snygg och stilren keramik. Förutom keramik säljs superfina filtar, kuddar mm från Eld Blå på Gotland, Kryddor från Delia, rena ingredienser, underbara smaker och dessutom supersnyggt packeterat, plagg i filtad ull som är som installationer från en designer från Gotland OCH nu dessutom från sommaren AnnaPS! Nedan har jag lagt in några bilder från C.Jensen Keramik för att ge er också insperation.


Annars är LEVA uppbyggt kring flera olika verksamheter. Det är stenugnsbageri, restaurang med maxat god mat....allt ekologiskt förstås. Hela konceptet kring LEVA är HÅLLBART och DESIGN och UPPLEVELSE och KREATIVITET. Därför passar våra kläder så bra på LEVA. På LEVA finns också det nya konceptet för att bygga hus, superläcker arkitektur! Absolut värt att besöka utställningen! En gårdsbutik med bara ekologiska varor finns också och här kan man köpa mat och varor av högsta smakinnehåll då de är producerade med omsorg. Själv kommer jag dessutom att besöka den lilla byggnadsvårdsbutiken där jag skall inhandla superläckra lampor. Se mer på http://www.levakungslador.se/


Nu några bilder från butiken där AnnaPS kommer finnas snart.





3 kommentarer:

  1. Vad kul Anna!! Hoppas komma till Gotland snart :)/Johanna

    SvaraRadera
  2. Hej vännen! Vad roligt :-). Två butiker på Gotland nu alltså? Ska absolut handla när jag kommer ner i sommar. Kram kram!

    SvaraRadera