fredag 14 september 2012

AnnaPS finns nu på Yasuragi i Stockholm

Vi är glada och stolta att presentera vår nya återförsäljare i Stockholm, Yasuragi på Hasseludden.

Från september månad finns all produkter för kvinnor i storlekarna small till x-large, linnen och trosor. Det finns även trosor med ficka på Yasuragi.

Yasuragi går alldeles utmärkt att besöka trots att man inte skall bo eller vara på SPA. Yasuragi är öppet att besöka för alla närsomhelst och vi rekommenderar verkligen ett besök till denna vackra och fridfulla plats. Vill du dessutom äta japanskt så finns fina restauranger. Så tveka inte att åka till Yasuragi för att besöka butiken för en mysig shoppingtur.

Så välkommen till Yasuragi http://www.yasuragi.se/ och dess underbara butik. Här hittar du förutom AnnaPS produkter vackra ting (sköna pennor och papper, muggar mm) och goda ting (teer, tetillbehör mm).

Om du bor på Yasuragi glider du omkring i en blåvit kimono, du badar japanskt bad, slappar i varm pool, simmar, kanske deltar i någon aktivitet eller blir ompysslad. AnnaPS trosor passar perfekt under Kimonon och dess lena tyg smälter harmoniskt ihop med Yasuragi stämningen. Passa på att köp med dig Yasuragi känslan hem.....att bära AnnaPS trosor eller linne hemma får dig sedan att minnas lugnet och atmosfären.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar