fredag 11 maj 2012

Testgrupp killar/män har nu utvärderat AnnaPS första kalsong med ficka

AnnaPS första provserie av kalsong med ficka för insulinpump har nu testats av en grupp om 15 killar/män i åldrarna 9 år upp till 55 år, all bär insulinpump.

Det är mycket högt betyg från testgruppen, 85% säger att de tycker kalsongen är bra eller mycket bra och att de ser ett stort behov av den.
Flera har tagit upp att de framöver inte kommer vilja ha någon annan kalsong än AnnaPS kalsonger med ficka.

Att springa, gå och sova med pumpen i fickan på kalsongen tyckte 80% var bra till mycket bra.

Äntligen få sova ostört !  Det tar flera i testgruppen upp som mycket positivt.

En mamma berättar att hon äntligen kan känna sig trygg på natten då hon slipper oron att infusionsetet skall åka bort på hennes son eftersom han rör sig mycket när han sover.

Den stora fördelen med kalsongerna är att det fungerar så bra att träna i.
Många av de som testat kalsongen med ficka för insulinpump idrottar mycket och detta bärsystem för pumpen fungerar utmärkt att träna i. Flera i testgruppen spelar hockey och fotboll och säger att AnnaPS kalsonger äntligen har löst problemet att kunna spela match/träna utan att blir störd av pumpen.

AnnaPS kalsong med ficka för insulinpump

En av fickmodellerna som testades 


Gruppen har testat 2 ficklösningar och halva gruppen föredrar lösningen med tryckknapp och andra halvan utan tryckknapp. Så nu behöver vi ta ställning till om vi skall ha en ficklösning eller bägge ficklösningarna i sortimentet (med eller utan tryckknapp alternativt båda versionerna). Har du kommentarer/ösnkemål på detta så får du gärna skicka dem till oss.

Testgruppen är mycket positiva till det stadiga materialet i Tencel. De fanns de som hade önskemål om en bredare resår och mönstrade tyger alternativt tryck. Detta är något för framtiden, absolut.

100% av testgruppen ger högsta betyg på benlängd, midjehöjd och kalsongens modell i övrigt.

När kommer den finnas att köpa då? Produktionen är nu startad och vi är lovade leverans från fabrik i juni. Vårt mål är att de skall finnas till försäljning i vår webshop senast i slutet av juni. Om du vill ta del av informationen när de finns att köpa så maila oss din mailadress till info@annaps.com så skickar vi dig nyhetsbrev.

Kalsongerna kommer finnas i storlek XS-XXL och till en början i en färg, sotsvart. XS är ca stl. 146-152 (9-10 år).


1 kommentar:

  1. Skulle var kul att testa denna kalsong för att ha pumpen på plats. Skulle säkert trivas i denna

    SvaraRadera