onsdag 15 februari 2012

AnnaPS för insulin pump- Herrkalsong på G

Nu börjar det närma sig. Idag har vi skickat mönster och tillverkningsunderlag till fabriken. Vi skall sy upp vår första provserie för kalsong med ficka för att bära insulinpump.

Vi syr upp i storlekarna XS-XXL.

Nu söker vi dig som vill vara med och testa, utvärdera och komma med förbättringsförslag. Det finns stor chans att påverka utformningen.

Vi kommer testa två kvaliteter på materialet Tencel och två olika ficklösningar. Denna gång testar vi en ficklösning som inte kräver en tryckknapp. Materialet kommer vara ett tunnare (vilket är detsamma som i damtrosorna) och ett lite tjockare och stadigare tyg.

Svårigheten har varit att utforma kalsongen så att pumpen sitter lika bra mot kroppen som den gör när man bär trosan. Vi vill lyckas göra en snygg kalsong som verkligen sitter bra och som hjälper pumpanvändare att smidigt kunna bära, träna och sova med pumpen.

Är du man och bär insulin pump? Vill du testa och påverka modellen?  Vi tar tacksamt emot dina hjälp och kontaktuppgifter. Du når oss via mail: info@annaps.com.

Det skulle vara en stor hjälp om du som läser detta kan hjälpa oss att sprida detta. Tex. genom att dela länken till din Facebook. Stort tack för hjälpen.

Skiss på en modell av kalsongerna- riktigt foto kommer senare.

4 kommentarer:

  1. Stort tack! Vi behöver nu personer i XL,XXL, S samt XS.

    SvaraRadera
  2. Hej.
    Jag är en man som har kort kalsonger storlek L-52 och använder ett axelband med ficka för pumpen men jag vill inte komma sams med den då jag sover och annars också (det är ett bihang som är i vägen ).Annars fungerar det bra pumpen.Så är det att jag bor i Finland utanför Vasa?Jag skulle vara intreserad att prova hela funderingen.Skall fara till Teneriffa på påskdagen och då skulle det vara bra att dölja pumpen och slangen.Då man simmar så måste man koppla loss den.Det var väl allt jag kunde skriva.

    SvaraRadera
  3. Hej "Syring", stort tack för att du tar kontakt och för din input. Vi har idagsläget fullt i testgruppen i stl L (kalsongerna i provserien räcker inte) men din input är mycket värdefull. När vi har fått fram en kalsong som vi är nöjda med så kommer vi att ta fram en badbyxa för män. Vi har idagsläget en bikini med långa ben som män också kan bära (en hel del män använder trosorna med långa ben i väntan på kalsongen). Du kan titta i vår webshop på om du tycker det verkar vara värt att testa (här är länken : http://www.annaps.com/sv/swimwear-bikini-med-ficka-for-insulinpump/ocean-long-leg-boxi-deep-black.html).
    Om du har önskemål på design av badkläder för män så får du jättegärna skicka oss skisser eller skriva till oss och beskriva. Vill du att det skall vara badshorts eller en badbyxa ?

    SvaraRadera