söndag 20 november 2011

Mornington Health Club 5-årsjubileum

När Mornington Hotel på Nybrogatan och dess Health Club firade sitt femårsjubileum fanns AnnaPS på plats för att visa våra produkter till medlemmarna. Trosan med ficka, perfekt att träna i och med en självklar förvaring av nyckel och kort?!





Health Club bjöd in sina medlemmar för att fira fem år och vi alla fick bl a lyssna två väldigt inspirerande och spännande föreläsningar: 


Fredrik Sträng. Han berättade engagerat om sina äventyr och om tankens kraft. Han har bestigit sju toppar på sju kontinenter under sju månader. Imponerande! Dock var det en sak som verkligen fastnade, han uppmanande oss att tänka positivt. Att tänka fem positiva saker (istället för att direkt börja gnälla, tänka negativt).  Hans exempel var när du kör bil och det blir rött vid trafikljuset.. istället för att sucka och stressa, tänk fem positiva tankar. 


José Nunez från Bodies in Motion, berättade om Funktionell träning. Många tankeställare och åter inspiration i massor! Han avslutade sin föreläsning med att visa nya rörelser och tekniker.  Så från och med nu ska jag försöka sitta på huk minst en gång om dagen och gå barfota så ofta jag kan!
























Stort tack till Märit, Mornington Bromma och Lotta på Health Club och tack även till Fredrik och José för era superba föreläsningar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar