måndag 4 mars 2013

AnnaPS både vanliga underkläder och med ficka för insulinpump

Det är lätt att glömma bort att AnnaPS har underkläder utan fickor också, alltså vanliga underkläder men ändå gjorda med speciell omtanke om människa och miljö.

AnnaPS har två olika underklädeslinjer, en med produkter utan fickor samt en med integrerade fickor i underkläderna, dessa är speciellt designade för att bära insulinpump men även annat kan bäras tex mobiltelefon, nyckel, pengar, kreditkort.

Det som är gemensamt för alla AnnaPS underkläder är det underbara materialet Tencel vilket är mjukt som bomull, andas som ull och skiner som silke.

Dessutom är Tencel en miljövänlig viskos!
Endast tillåtna kemikalier används vid tillverkningen och dessa hanteras med stor noggrannhet så att inga kemikalier släpps ut och förorenar naturen. Kläderna är närproducerade, då allt tillverkas inom en radie av 50 mil, transporteras med båt och lastbil. Detta gör att inga antimögelbehandlingar behövs (vilket är extremt giftiga kemikalier som vanligtvis finns i de textilier vi köper).

AnnaPS strävar efter att designa kläder efter hur vi som människor är skapta. Alltså, vi gillar trosor som inte åker in mellan skinkorna och linnen som sitter som de ska och inte åker upp. Man skall kunna vara den man är och kläderna skall ge energi, inte ta!

För oss är slit och släng inget vi tycker om. Mycket hög kvalitet på produkterna tycker vi är A och O samt en design som alltid snygg.

Välkomna att bära de underbaraste mjukaste underkläderna du med!

Välkommen till vår hemsida och webshop www.annaps.com
Boxer trosa finns i 5 färgkombinationer, se mer på http://www.annaps.com/sv/trosor/shiny-boxer-whisper-white.html


Bikini finns också, Boxer, Midi eller med långa ben! Nedvikbar kant i midjan. Se mer  på http://www.annaps.com/sv/swimwear-bikini-utan-ficka/ocean-midi-black-and-white.html

Boxer trosa i sotsvart, finns även med långa ben! Se mer på http://www.annaps.com/sv/trosor/shiny-boxer-soot-black.html

Boxer trosa med ficka och utan ficka från AnnaPS
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar