måndag 12 december 2011

Julklappstips från AnnaPS

Hej,
vem har inte haft svårt att komma på julklapp till sin sambo, fru, dotter eller mamma, mormor eller farmor?  Vi hoppas vi kan hjälpa dig.
Vi vet att många uppskattar vårt underbara material och modeller på trosor och linnen. Varje gång någon känner på materialet första gången väcker det en positiv respons. Så varför inte överraska med något underbart mjukt och skönt från AnnaPS?

Vi tipsar om våra jul-erbjudande i webshopen. Vi har 2-pack trosor för 499 kronor. Valfri modell på trosa (utan ficka) och valfria färger. Vi har linne och trosa (utan ficka) för 799 kronor.

För er som önskar bra erbjudande på trosor med ficka så kommer det under veckan....håll utkik.

Om du vill ha en annan färgkombination eller sammansättning av modeller än de förval vi har i webshopen så skriver du ditt egna önskemål i beställningens kommentar. Så skickar vi det så som du vill ha det. Vill du ha det inslaget i våra fina presentpåsar så så gör vi det. Det blir ett fint "smycke" under julgranen.

För er som bor i Östhammarstrakten vill vi tipsa om att vi finns i butik Modelmini i Östhammar den 20/12. Hoppas du vill sprida detta inlägg så fler vet om detta. Det går också alltid bra att kontakta oss på telefon eller e-mail.

Välkommen till: www.annaps.com !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar