torsdag 29 september 2011

Nätverksträff för företagare - Östhammars Kommun

Onsdagen den 5:e oktober kl 07.30 är det åter dags för Nätverksträff för företagare i Östhammars kommun. Träffen är i Gimo i Bruksgymnasiet. 


Denna gång är Anna en av föreläsarna. Hon kommer att berätta om resan med AnnaPS och om våra erfarenheter av klädbranchen.


Väl mött där! 
Välkomna att lyssna på Anna!

onsdag 28 september 2011

Artikel om AnnaPS i tidningen Relation

Pressklipp:


Här är en artikel från tidningen Relation nr 4- utgiven september 2011. Var så goda:
Artikeln finns på sidan 72-73. Klicka på länken så kommer du direkt till artikeln. 


Artikel Relation nr 4

fredag 23 september 2011

Releasefest med Annis Brander

Vi har ett bildspel som vi gärna visar på mässor, You Tube och olika events.
Annis Brander heter hon som sjunder den vackra låten: Sound of Nothing på bildspelet.
Nu släpper Annis sitt andra album i september - det vi ser framemot!


Här får ni en egen inbjudan till Annis releasefest på Mosebacke Etablissemang i Stockholm den 27:e september.  Varmt välkomna, hälsar Annis via oss på Anna PS




torsdag 22 september 2011

AnnaPS foto av Bikini och trosor - bakom kulisserna

Karin Lindén från Lönnbackafotograferna in action med modell Johanna och Hanna från AnnaPS
Ja så var det dags igen, att ha en härligt kreativ dag på jobbet med härliga människor. Alltså, dags att fotografera för AnnaPS.
Karin Lindén från Lönnbackafotograferna som tar de fina korten för AnnaPS kom fullastad med kameror och sin enorma känsla för foto och disposition. Johanna, vår modell, härligt avslappnad och vacker.
Vi var som vanligt vid Öregrundstrakten och våra vackra klippor här i Roslagen.

Det gällde att passa på att fotografera vår bikini innan det blir för kallt. Vi passade också på att fotografera våra nyaste trosmodeller, boxertrosan, med och utan ficka. Det var en vacker dag, sol/moln och +15 grader.
Här får ni följa med bakom kulisserna och se arbetet bakom kameran. Dessutom, i väntan på de riktiga bilderna, får ni en tjuvtitt på vad vi fotograferade.
Johanna och Hanna fixar Bikini Boxer med ficka för insulinpump

AnnaPS bikini helt i svart rättas till innan foto

Bikini med pumpen i fickan


Johanna kollar insulinpumpen i bikinin

Trosa i Boxermodell med ficka för insulinpump

AnnaPS Boxertrosa i färgen Whisper White

Johanna i Boxertrosa i färgen Soot Black

Boxertrosa med ficka för insulinpump

onsdag 21 september 2011

Lars Wallin utställning på Waldemarsudde besöks av AnnaPS

I helgen var det sista chansen att se vår eminenta klädskapare Lars Wallins utställning på Waldemarsudde på Djurgården i Stockholm. Lars Wallin firar 20 år som designer. Vi var där för detta ville vi inte missa!
Vilken upplevelse!
Lars Wallin besitter fantastiska färdigheter och hans skapelser ger mycket intryck. Lars Wallin är en av få i Sverige som kan skapa Haute Couture och varje klädesplagg är ett konstverk. En sådan stor och omfattande samling med klädesplagg tar lång tid att att skapa. Vi är mäkta imponerade.

Själv föll jag mest på samarbeten med andra varumärken, som skinnhandskarna från Jofama som jag själv har högst på min önskelista. Skinnjackorna från Jofama som Lars Wallin designat är riktiga klassiker som alltid kommer ha ett värde, de är så snygga. Sedan gillar jag sängen från Carpe Diem, får jag någon gång ett stort sovrum så vet jag vilken säng jag skulle vilja ha, inte så typisk svensk dock. Om jag inte redan var gift skulle jag definitivt vilja gifta mig i de halvhöga bootsen i vitt med svandun från Rizzo. Alltså bröllopskorna från Rizzo av Lars Wallin....varför fanns inte de när jag gifte mig!?

Vi på AnnaPS får drömma om ett designsamarbete med Lars Wallin....han har faktiskt designat underkläder åt Twilfit på 90-talet. Men de underkläderna är inte AnnaPS stil....med oss skulle det vara.....mmmm.....drömmen får leva vidare.

Så till Haute Couture, för det är ju ändå där Lars Wallin har sitt signum. Varje klänning är perfekt sydd, skuren och pressad. Jag vet inte om jag någonsin kommer bära en sådan klänning för tillfällena för dessa är inte många men det är fascinerande att titta på hantverket och tygerna. Så fascinerande.

Vi tackar Lars Wallin som bjudit på denna härliga show och hoppas få se mer även i framtiden. Själva gick vi därefrån fulla med energi och inspiration och känsla av "att allt är möjligt" Hemma njuter jag nu av de så snygga Lars Wallin tändsticksaksar från museeshopen (varför köpte jag inte flera!).
Tyvärr fick man inte fotografera inne på utställningen men här är iallafall något

fredag 16 september 2011

Hur förvaras insulinpumpen?

Det är enkelt och säkert att förvara din insulinpump i den unika fickan i AnnaPS trosor.
Genomtänkt design som underlättar och förenklar för dig. Så att du kan vara aktiv, sova gott och må bra!

Här en kort instruktion hur du placerar insulinpumpen i fickan:













































In English:
It is easy to wear your pump in a AnnaPS panties.  Your insulin pump can be placed both safely and secure in the unique pocket. We hope it will simplify for you in your active lifestyle, everyday, everywhere.   
Four simple steps and your pump is well protected and hidden in the pocket. 

onsdag 7 september 2011

AnnaPS med Klara K och Mode Konsulterna=TRENDTIPS

Igår ställde AnnaPS ut sina produkter på KlaraK Kvinna på Uppsala slott. Det var fullsatt och vi fick en bra föreläsning av eldsjälen inom mode och trender, Ylva Bryhn från Modekonsulterna.

Vi lottade ut ett presentkort på 500 kronor och det var en glad vinnare, Petra Thomas från Svartbäckens Massage och Hälsocoach, som tog emot priset och var lyrisk över våra trosor.

Då vi nu fick massor med trendtips både inför vintern och våren så vill vi naturligtvis passa på att dela med oss av några. Även om vi på AnnaPS inte tycker att man skall följa trender slaviskt så är det kul att läsa och hitta sin inspiration där. För visst är det kul att skapa vackra outfits.
Kom ihåg, sa Ylva, titta på modebilderna hur de stylar, vilka skor smycken de har klätt på, här finns det massor av tips att hämta. Vi lärde oss också att vi kan få stylingtips från modekedjornas hemsidor t.ex. MQ. Sisters -  en kedja där du kan titta på hösten/vinterns trender. Besök gärna deras hemsida för att se deras kollektion.

Här kommer några tips.
Stövlar med höga skaft och låga herrskor.....det finns med överallt
Skinn och päls (behöver inte vara äkta) är stort, finns överallt, på kragar, handskar, mössor, jackor och framförallt västar
Stickat i alla dess former
Blankt .....helt rätt...och helst i kombination med stickat....gärna en lång kofta
Ponchos....gärna med jeans (jeans är stort, stuprörsmodellen mest och gärna en svart coatad/vaxad stil)
Tweed och helst med en blank blus, gärna med ett tunnt skärp i en accentfärg tex knallrött
Mixa upp med accentfärger som är knalliga, blått, gult, rött eller orange
På tal om färger så är det mest jordfärger som gäller.
Sedan kan man ju köra en annan linje.....70-talstilen med utsvängda jeans, stor hatt, hög midja....

Ylva gav massor av mer tips som vi gärna skulle dela med oss av men inlägget blir så långt så vi får stoppa där. Så slutligen skulle vi vilja dela med oss av det som passar med AnnaPS. Inspiration kommer mycket från 40-tal och till våren blir det mer 20-tal. Det är precis de årtionden som AnnaPS hittar sitt formspråk så vi kommer nog älska många plagg framöver. Klassiskt och androgynt (herrdetaljer på kläder, korta frisyrer, naturlig makeup)....precis vad AnnaPS står för och långa ben på trosorna älskar ju vi. Så sist Lifestyle...att man vill sälja en livstil......AnnaPS är ett lifestyle märke som hämtar sin inspiration från hav, solvarma klippor...den svenska naturen, naturligt, total närvaro och avslappnat (mindfullness och zen är våra inspirationer). Det vill vi förmedla.

tisdag 6 september 2011

Bära insulinpump - to wear insulin pump

Jag bär alltid min pump i de trosor med ficka som jag utvecklat.
Nattetid är det helt suveränt. Jag lägger pumpen i fickan och knäpper knappen. Den syns nästan inte alls, den ligger säkert, slangen ligger innanför trosan och det finns ingen risk att jag varken tappar insulinpumpen eller jag eller någon annan fastnar i den.
Det är enkelt att ta av sig insulinpumpen och underkläderna utan att pumpen syns.
På dagarna kan jag bära tighta kläder, klänning m.m. och jag klarar mig helt utan kläder med ficka.

På dagtid kan det ibland vara lite bökigt att ta upp och ner insulinpumpen ur trosorna men jag har vant mig och tycker det går bra. Men jag har tyckt att det behövs ett komplement och därför utvecklar jag nu ett snyggt linne där man kan förvara insulinpumpen som gör det lättare att ta fram pumpen på dagarna.
Själv använde jag klämman mest förut. Det gick ganska bra och det var den bästa förvaringslösning jag tyckte fanns. Men jag upplevde det mest störande nattetid att ha pumpen fastklämd i trosorna. Speciellt när man behövde gå på toaletten och pumpen ramlade ur och ner på golvet, eller att jag behövde hålla i insulinpumpen för att inte tappa den. Allt det slipper jag nu.

Här är en bild med när jag bär min insulinpump. På denna bild har jag slangen på utsidan. Det finns ett knapphål i fickan så man kan dra slangen på insidan.

English: I wear daily my insulin pump in the AnnaPS panties with a pocket. During the night I love them because then I can wear the insulin pump discrete, store it safely, no risk of dropping the insulin pump. I can sleep safely, without worrying about the hose. It is now possible to wear clothes without pocket, tight and fitted clothes and also to be able to wear a dress. To make it even easier to wear insulin pump during the day, I am now developing a strap linen with a pocket. I am really looking forward for these linen. In the picture below you can see the panties with pocket for an insulin pump, here you can see the hose. But you can have the hose inserted through the button hole on the inside. Well hidden and well protected!
I wear my insulinpump in AnnaPS panties