måndag 30 maj 2011

LEVA-C.Jensens butikskyltning av AnnaPS

Nu har LEVA kungslador på Gotland startat försäljningen av AnnaPS och det är hos C.Jensen trosorna finns. Än så länge finns en modell i två färger, vår Shiny Longleg i sotsvart respektive vitt. Men vartefter vi får leverans från fabrik av nya modeller kommer butiken fyllas på med mera. Senare i sommar kommer det finnas även trosor med korta ben, bikini och linnet. Skisser på dessa produkter hittar ni på vår hemsida under kollektion men självklart kommer vi lansera dem även här på bloggen.


Men nu vill vi bjuda på ett smakprov.....skyltningen hos LEVA på Gotland. Det är Camilla Jensen som står för mästerverket och det är i hennes fantastiska butik tillsammans med grymt vacker keramik m.m. som AnnaPS nu gör sig så här vackert. LEVA Kungslador är en upplevelse....rekommenderas varmt!

AnnaPS hos C.Jensen Keramik hos LEVA Kungslador Gotland

fredag 27 maj 2011

Artikel i Upsala Nya Tidning

Denna artikel om Anna och AnnaPS publicerades i onsdagens UNT.
Upsala Nya Tidning den 25/5 2011.


Klicka på länken för att läsa hela artikeln. 


Gick från borrar till trosor - Ekonomi - UNT.se


Besök även gärna vår webshop: www.annaps.com



torsdag 26 maj 2011

TENCEL - Lyxigt material med funktionsegenskaper

Visst är det fantastiskt att vi äntligen kan erbjuda ett underbart material som ger en lyxkänsla och samtidigt är bättre än alla de funktionsmaterial som traditionella träningsunderkläder är gjorda av.


Vi har åkt längdskidor, sprungit, walking, yoga och massor av annan fysisk aktivitet. Vi har svettats och fascineras varje gång att trosorna knappt är fuktiga. 


Skiner som silke, mjukt som bomull och andas som ull, det är Tencel.


Vi har inte hittat någon annan underklädestillverkare som har trosor in Tencel som vi. Vi vet att det finns några få trosor i världen som är gjorda i detta fantasiska material. Men vi har inte hittat dem ännu. Visst Tencel är dyrare men du får mycket för pengarna. Förutom att det är underbart så håller materialet år ut och år in, det håller formen och det nopprar sig inte. 


Du är värd underkläder som är underbart mjuka och låter dig alltid känna dig sval och torr. Dessutom är du värd att slippa farliga kemikalier mot ditt fina skinn.
Har man provat trosor i Tencel /Lyocell vill man aldrig ha något annat

tisdag 24 maj 2011

Nu finns AnnaPS även på Youtube.com

Nu har vi gjort i ordning ett bildspel med våra favoritbilder!

Vi har valt att visa detta nu på bla Youtube. 
Klicka här för att komma till bildspelet: AnnaPS bildspel!


Låten heter: Sound of Nothing.
Album: If it is a dead fish, it is a dead fish
Artisten heter Annis Brander. Vi gillar hennes coola musik och hon släpper en ny skiva i september.  Du kan besöka hennes sida här: Annis

söndag 22 maj 2011

Nu finns AnnaPS hos STILLA VRÅ i Öregrund !

STILLA VRÅ är en underbar oas i Öregrund. Här kan du få proffessionell behandling av Viktoria Sjömar, bli ompysslad, vacker och njuta. Viktoria har fantastiskt duktig och har fina produkter som Kerstin Florian och Bare Minerals. Att göra en ansiktsbehandling på STILLA VRÅ är en känsla av att vara i paradiset. Passa på att även låta Viktoria ge dig en Makeupkurs, det har vi på AnnaPS gjort och det är så bra, verkligen ett tips.


STILLA VRÅ, Viktoria Sjömar är AnnaPS MUA d.v.s. hon har gjort makeup på våran fotografering som vi är mycket nöjda med.


Det är med stor glädje vi presenterar att AnnaPS nu finns att köpa på salongen STILLA VRÅ. AnnaPS är att unna sig själv det bästa och därför passar AnnaPS och STILLA VRÅ varandra perfekt.


STILLA VRÅ har en hemsida: www.stillavra.se och ligger på Höjdarvägen 18 i Öregrund.
Väl mött för en skön stund på STILLA VRÅ!
Bilder från Stilla Vrå



fredag 20 maj 2011

Johanna praoar hos AnnaPS

Idag har jag praoat hos AnnaPS!


Mitt namn är Johanna och jag kommer från Strängnäs! Jag är tolv år, och praoar idag hos Anna, chef, grundare och (nästan) enda personen som håller på med företaget!


Alla sjukhus som beställt ett litet kit från AnnaPS:
Vi har precis packat färdigt allt och ska bara packa ner trosorna när de nya kommer innan vi skickar dem!


Det har varit en fantastisk och så spännande dag med Anna, man har verkligen fått en inblick i allt, och som Anna själv sa: Hennes jobb är som en rolig lek!


Alla som läser bloggen, men som inte har köpt trosor: Gör det, du behöver inte ha diabetes, de är ursnygga och säkert supersköna(eftersom jag är rätt så liten passar dem inte mig...). Tyget är perfekt, mjukt och fint och de har en snygg passform. En bra trosa som inte heller kostar så mycket, speciellt inte när de är urlyxiga!


Hejhej!
/Johanna


Prao = Vissa skolor har detta: man är en dag(när man är äldre flera dagar) på ett jobb och får se hur det är där, får hjälpa till med arbetsuppgifter och kanske bestämmer sig för att: 'Det här ska jag jobba med när jag blir stor'

Johanna med säljkittet

STORLEKSGUIDE

Nu har vi tagit fram en storlekstabell - 'Vilken storlek ska jag välja'?
Denna måttabell finns på vår webshop under flikarna FAQ samt Hjälp i varukorgen. 


Vi har valt traditionella mått. Du kan även gå mellan två storlekar, beroende på hur du vill att dina underkläder ska sitta. Mer eller mindre tajt. 


Vi hoppas att denna tabell ska hjälpa dig att välja rätt storlek och att du blir nöjd!


Vällkommen till vår webshop - klicka här för att komma dit: AnnaPS.com!



onsdag 18 maj 2011

E R B J U D A N D E!











































Vårt Morsdagerbjudande!


Vare sig det är en present till dig själv, din mamma, syster, fru eller vän  - 
så är AnnaPS underkläder den perfekta gåvan. Stolthet att ge - glädje att få. 


Erbjudandet gäller bara till den 29/5 2011.
Beställer du nu får du underkläderna inslaget i silkespapper och levererat i en presentpåse. 


En länk direkt till vår webshop: AnnaPS







tisdag 17 maj 2011

Nu finns snart AnnaPS på LEVA Kungslador hos C.Jensen keramik

Idag firar vi igen. I sommar kommer du att kunna köpa AnnaPS trosor, bikini och linnen hos C.Jensen Keramik på LEVA Kungslador straxt söder om Visby.
Det känns fantastiskt roligt och vi är så glada att få vara del i en så kreativ miljö.


Jag brukar inte gilla att använda ordet "måste" men när det gäller LEVA Kungslador så vill jag ändå det. Är man på Gotland är ett besök på LEVA Kungslador en upplevelse. Det är så snyggt, enkelt men så vackert att man blir helt begeistrad och full av energi.


På LEVA Kungslador finns C.Jensen keramik med så otroligt snygg och stilren keramik. Förutom keramik säljs superfina filtar, kuddar mm från Eld Blå på Gotland, Kryddor från Delia, rena ingredienser, underbara smaker och dessutom supersnyggt packeterat, plagg i filtad ull som är som installationer från en designer från Gotland OCH nu dessutom från sommaren AnnaPS! Nedan har jag lagt in några bilder från C.Jensen Keramik för att ge er också insperation.


Annars är LEVA uppbyggt kring flera olika verksamheter. Det är stenugnsbageri, restaurang med maxat god mat....allt ekologiskt förstås. Hela konceptet kring LEVA är HÅLLBART och DESIGN och UPPLEVELSE och KREATIVITET. Därför passar våra kläder så bra på LEVA. På LEVA finns också det nya konceptet för att bygga hus, superläcker arkitektur! Absolut värt att besöka utställningen! En gårdsbutik med bara ekologiska varor finns också och här kan man köpa mat och varor av högsta smakinnehåll då de är producerade med omsorg. Själv kommer jag dessutom att besöka den lilla byggnadsvårdsbutiken där jag skall inhandla superläckra lampor. Se mer på http://www.levakungslador.se/


Nu några bilder från butiken där AnnaPS kommer finnas snart.





måndag 16 maj 2011

Världsunika AnnaPS-AnnaPS för insulinpump

Ibland glömmer vi bort att vi faktiskt är unika på AnnaPS. Vi är till och med världsunika. Våra trosor med ficka där man kan bära sin insulinpump är vi ensamma om, i hela världen. Denna produkt som gör livet med insulinpump så mycket lättare.


Hur skall vi nå ut till alla med insulinpump och berätta att vi har något som underlättar livet med pump? En produkt som gör att man aldrig behöver ha pumpen lös, utan liksom glömmer bort den för att den knappt syns, och att man aldrig behöver vara rädd att tappa pumpen.


För er som har haft pump länge har vi förstått att man vant sig att leva med att ha pumpen lös i sängen, eller i fickan m.m. Att alltid hålla i pumpen när man går på toa, skall byta om eller dylikt slipper ni nu, så även för er som inte tänker på er pump längre, så är vårt tips, prova trosan och du vill aldrig sova utan den.


Känner du någon med insulinpump......snälla sprid vårt budskap till dem. Vi vågar lova ett bättre liv med pump!

tisdag 10 maj 2011

AnnaPS på Uppsala Slott med Klara K

Nu väntar en trevlig kväll med skönhet och hälsa som tema. I anrika lokaler, Vasasalen i Uppsala slott, har vi nu ställt upp våra trosor och rollups. Nu ser vi fram emot att alla 100 gäster anländer och får se och känna AnnaPS.




- Posted using BlogPress from my iPhone

fredag 6 maj 2011

ANNAPS SÄLJS NU I VISBY!!!!!!!!!!!!

Första butiken ut att sälja AnnaPS trosor är SOODA i Visby! 


Det känns helt fantastiskt och idag firar vi på AnnaPS.


Det är dessutom inte vilken butik som helst utan en butik med otroligt snygga kläder och proffsig personal med personlig service. Vi rekommenderar verkligen ett besök dit. Förutom AnnaPS finns här märken som Lovisa Burfitt, RAER, Nolita, Raben Salooner, Swedish Hasbeens. Vi känner oss mycket hedrade över att få vara i detta sällskap och att våra kunder får möjlighet att besöka en sådan fin affär.


SOODA ligger på Adelsgatan 34 och är ett "måste" om man gillar snygga kläder och en modeupplevelse på Gotland.


SOODA tycker våra trosor med ficka är supercoola, de vi kallar Shiny Long leg Boxi. De är övertygade om att även killarna kommer vilja ha dem, spännande.


Om ni är på Gotland, kom till SOODA och fråga efter AnnaPS!


Vi önskar SOODA lycka till med satsningen på ett unikt underklädesmärke. SOODA blir första butik i världen att sälja trosor med ficka där man förutom insulinpump kan ha t e x IPOD när du är ute och går, springer eller bara vill vara.


Nedan bilder från SOODA.
SOODAs skyltfönster på Adelsgatan 34 i Visby- säljer AnnaPS

torsdag 5 maj 2011

EN TUR TILL VÄSTKUSTEN

Intensiva dagar i Göteborg -  och staden bjöd på både hagel och solsken.
Göteborg är en verkligen mysig stad med otroligt positiva människor.
Fantastiskt att fått visa upp våra produkter i de utvalda butikerna och få höra deras positiva kommentarer och nyfikenheten för ett nytt märke.

Här är lite bilder från de butiker vi besökte. Personliga butiker med bra urval och märken -som vi också gillar! Noterade att både Filippa K och Acne har i sin sommarkollektion med mer kläder i samma silkeslena material som vi - Tencel.

Många godbitar!


Ted Bernhardtz- vid Järntorget






































Trippen avslutades med en avstickare till Lysekil. Vilken idyll, även så här års. Vad här ni själva för favoritorter på Västkusten? Har ni några tips att dela med er - din favoritbutik, badvik, restaurang etc?



Bilfärjan över till Lysekil




























Vackra Västkusten - hoppas vi ses snart igen!

onsdag 4 maj 2011

Vill du hjälpa oss att sprida AnnaPS?

Vi behöver din hjälp att sprida att AnnaPS finns. All hjälp vi kan få är så värdefull.

Ett sätt är att när du läser inlägg på bloggen......gå längst ner och tryck på facebooksymbolen. Då kommer inlägget upp på din facebooksida och dina vänner kommer direkt till blogginlägget.

Eller sprid vår länk www.annaps.com till dina vänner.

Så att fler upptäcker AnnaPS.
Superstort tack!

måndag 2 maj 2011

Vilket underbart material!

För alla vi visar AnnaPS trosor så får vi denna spontana reaktion: -vilket underbart material. Så lent....och så stryker man sin hand över dem. En del tar dem dessutom till kinden för att känna den silkeslena känslan.


Känn du med! AnnaPS trosor finns att köpa i vår webshop och snart har vi fler modeller. Trosor utan ben, vi kallar dem Boxer är på väg in i maj.
Du känner dig alltid rätt i AnnaPS trosor

söndag 1 maj 2011

HÅLLBART MODE-del 18 Nackdelar med Tencel?

Det finns för- och nackdelar med allt. När vi skulle välja ett material till AnnaPS underkläder insåg vi att det inte gick att välja ett material utan nackdelar, ur miljöhänseende. Det var naturligtvis frustrerande, att hela tiden välja mellan pest och kolera. 
När man arbetar med mode så inser man snart att det alltid är miljöbelastning att tillverka ett klädesplagg. AnnaPS förhållningssätt har hela tiden varit att kunna påverka till det bättre, att göra en skillnad mot det som finns på marknaden idag. Det anser vi att vi lyckats med trots de nackdelar som finns med Tencel.


De nackdelar/risker som vi fann med Tencel ur miljösynpunkt är:
- relativt energikrävande process att koka cellulosamassan för att kunna extrudera (som att göra en spagetti) den till en fiber
- det är en syntetisk fiber, kräver fler tillverkningsteg samt att kemikalier behövs vid tillverkningen jämfört med en naturlig fiber som ull, siden, bomull där man endast behöver spinna för att få en fiber
- ibland tillverkas Lyocell av Equalyptus träd och då får man vara observant på att dessa träd odlas på ett juste sätt. För att göra en lång historia kort (för dig som vill fördjupa dig i ämnet så kan ni kontakta oss så kan vi berätta mer) så kan man med fel sätt att odla dessa träd förstöra odlingsbar mark. 
- ibland tillverkas Lyocell av träd som ej kommer från hållbart skogsbruk, alltså risk för skog skövling.


För att minimera dessa risker/nackdelar har vi valt Tencel som tillverkas av Ökotex certifierade tillverkare samt garanterat kommer från hållbart (FSC-märkt) skogsbruk. Vi har valt att arbeta med Tencel. Tencel får endast Lyocellen kallas om det kommer från Lentzing, ett företag i Österrike.
Vi tycker ändå att de fördelar som finns med Tencel överväger dess nackdelar. Speciellt om vi jämför med de alternativ som är vanligast förekommande i underkläder idag.....olja (polyamid, microfiber) samt bomull. Mer om Ökotec märkningen av AnnaPS underkläder i ett annat blogginlägg.
Nu längtar vi alla till ljumma sommarkvällar där vi njuter av naturen